Home

Lørdag

lørdag - Store norske leksiko

 1. Lørdag er ukens sjette dag regnet fra mandag. På norrønt het dagen þváttdagr ('tvettedag', altså 'vaskedag') og laugardagr ('vaskedag, badedag'), av laug ('bad, badevann, vaskevann'). Ifølge Didrik Arup Seip kommer navnet ikke av at man vasket seg etter ukens arbeid, men av kirkelige renselsesskikker i middelalderen. Lørdag må ikke forveksles med «lille lørdag», som er en folkelig.
 2. (days of the week) ukedag; mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag, søndag (Category: nb:Days of the week) References lørdag in The Bokmål Dictionary. lørdag in Det Norske Akademis ordbok (NAOB)
 3. En enorm Super Saturday i V75 står for tur. I Östersund i Sverige er det dobbel jackpot i V75 og 166 millioner kroner å spille om. På Forus lørdag kveld vanker ti millioner i bonus om man blir alene om riktig V75-rekke. All moroa fås gratis på nettavisen.no
 4. Det oppstod en feil under lasting av mediainnholdets metadata. Hjelp. Dette er NRKs videoavspiller. Den strømmer NRKs innhold på et format som enheten din håndterer (HLS, HTML5 eller Flash)

På Tipping kan du tippe på resultatene både ved fulltid og pause. Hjemmeseier, borteseier eller uavgjort Lørdag 14. nov Lørdag 31. okt Søndag 01. nov Mandag 02. nov Tirsdag 03. nov Onsdag 04. nov Torsdag 05. nov I går 06. nov I dag 07. nov I morgen 08. nov Mandag 09. nov Tirsdag 10. nov Onsdag 11. nov Torsdag 12. nov Fredag 13. nov Lørdag 14. no

lørdag - Wiktionar

Natt til lørdag ble politiet kontaktet om et trafikkuhell på Otrøya i tidligere Midsund, nå Molde kommune. Politiet i Møre og Romsdal melder på Twitter at de klokka 03.35 natt til lørdag. Lotto og Joker lørdag trekning Lørdager kl. 19.45 på NRK 1. Avvik kan forekomme. Du kan også følge med på på NRK sin TV-guide her Mandag - lørdag 07:00 - 02:00 Søndag 07:00 - 22:00. Vinnersjanser Ansvarlig spill. Kundestøtte (+47) 22 95 61 00 Kontaktskjema. Om oss Om Rikstoto Kunngjøringer Bli kommisjonær Ukens potter Terminliste Hjelp Ofte stilte spørsmål Hvordan bruke nettsiden.

Värmland stenges på lørdag - karantene for alle land utenfor Norden. Fra og med lørdag vil kun én svensk region være gul. Og hele Europa utenfor Norden være farget rødt Lørdagens lottotal Lørdag den 31. oktober 2020. Seneste lotto resultater vil altid vises på DENNE side du er på næsten øjeblikkeligt efter at de er trukket.Lottotal trukket i lørdagslotto er her på denne side du ser på omkring kl 20.30 til 21.00 og vises altså umiddelbart efter de er trukket

Joker har innleveringsfrist hver onsdag og lørdag kl. 18.00. Trekningen foretas senere samme kveld. Trekningen sendes på TV sammen med Lotto og VikingLotto. Trekningsresultatene offentliggjøres deretter på tekst-tv, internett og mobil. Førstepremien i Joker går til en tilfeldig uttrukket Joker-spiller. Førstepremien starter på et. Lørdag; 15 min; Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med sport og vær Leangen byr opp til V75-fest lørdag og Rikstoto byr i tillegg på Gulljackpot.Det innebærer at førstepremierpotten dobles ved spillestopp og at spillerne har flott forutsetninger i lørdagens.

KRISTIANSAND (TV 2): Lørdag ble SIAN-aktivisten Dan-Eivind Lid funnet død i en bolig i Kristiansand. Lid var aktiv i Sian, og politiet etterforsker mulig drap I Bergen sentrum har de største sentrene følgende åpningstider: Mandag - fredag 09 - 21 Lørdag 09 - 18. For de enkelte butikker se oppføring i bransjeregisteret Tippetips lørdag; Forslag til mulige sikkerkamper og utgangstips. Tippetips for tippekupong - Lørdag 07.11.2020 kl. 15:55. De store hjemmefavorittene på kupongen er Chelsea, West Ham United og Watford. Ut i fra disse favorittene, har vi valgt ut West Ham United, Blackburn Rovers og Brentford som sikre kamper. # Hjemmelag Bortela

Enorm V75-lørdag - Rikstot

10.10.2020 Urix på lørdag. 10.10.2020 · 55 min * Gresk dom om at Gyllent Daggry er en kriminell organisasjon * Gisler sluppet fri i Mali etter 4 år i fangenskap * Regjeringen får skylden for branner i regnskogen. * Korrespondentbrevet er fra Roger Sevrin Bruland sin reise i Nord-Makedonia President Emmanuel Macron varslet på direktesendt TV onsdag at det innføres portforbud i den franske hovedstaden mellom klokken 21 og 6 fra lørdag. Det gjelder i fire uker framover. Portforbud blir det også i landets nest største by, Marseille, og andre store byer som Lyon, Lille, Rouen og. 434 arbeidstakere kan bli tatt ut i streik fra lørdag dersom ikke meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart fører fram. Det er meldt plassfratredelse for 434 organiserte bakkemannskap ved Aviator Airport Alliance og Widerøe Ground Handling AS i Kristiansand, Bergen, Trondheim, Bodø og. Det er en strålende V75-omgang vi har foran oss på Bjerke lørdag. Omgangen krydres i tillegg med Gulljackpot og det innebærer at Rikstoto dobler førstepremiepotten ved spillestopp

Lørdag kommer av det norrøne laugardagr, som betyr vaskedag. Dagen ble brukt i norrøn tid til rituelle vaskeseremonier. I den romerske kalenderen er lørdagen Saturns dag, og har på engelsk fått navnet Saturday. Lørdag er sjette dagen i uka i orge og ifølge den internasjonale standarden ISO 8601, hvor uka begynner med mandag Ordet lørdag, ældre dansk løverdag, oldnordisk laugardagr er sammensat af laug bad og dagr dag. Ugedagen betød altså oprindeligt vaskedag. På latin hed dagen Diēs Sātūrnī Saturns dag; de andre ugedage var også opkaldt efter romerske guder. Dette navn lever videre i engelsk Saturday og nederlandsk zaterdag.. Andre europæiske sprog har opkaldt dagen efter sabbaten, den.

lørdag m (bokmål), c (riksmål) sjette dag i uken, dagen etter fredag, før søndag Lørdag er en fin dag. Andre former . laurdag (nynorsk) Etymologi . Fra norrønt laugadagr, av lauga «vaske i vann; bade. Lotto resultater. Har du spilt på lotto og bevöver de riktige vinnertallene? Da har du kommet til rett side. Nedenfor finner du de siste resultatene for lotto

- Lørdag er det ti dager siden diagnosen, og basert på diagnoseringen vi har gjort, forventer jeg at presidenten trygt kan vende tilbake til offentlige oppgaver igjen da, sier Trumps lege Sean. Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere

NRK TV - Lotto-treknin

Lille Lørdag er et norsk humorprogram som gikk på NRK-TV fra 1995 til 1996. Harald Eia og Bård Tufte Johansen i fremtredende roller. Mye av serien parodierer gamle NRK TV-produksjoner og stjerner, som Erik Bye.. Serien gikk på onsdager, og navnet på serien henspiller på at onsdag ofte har blitt kalt «lillelørdag» Lørdag 7. november. 07.11.2020 · 56 min. Programinformasjon Tidspunkter. Presidentvalet i USA er enno ikkje avklart, og i natt gjekk presidentkandidat for demokratane, Joe Biden, på talerstolen igjen. Mange trudde då at han skulle erklære at han hadde vunne valet, men igjen ba han folk vente tolmodig på resultatet Lørdagskupongen, Søndagskupongen og Midtukekupongen med nye sjanser til 12 rette tre ganger i uken. På alle tippekupongene gir Fotballtips deg analyse av alle kampene med prosentvurdering og forslag til sikre, og halvgarderte kamper både for pausetipping og sluttresultat. Det beste tipset du kan få i jakten på den store bonuspotten Tippetips lørdag; Tippetips søndag; Tippetips midtuke; Prøv disse tippetipsene i TippeStudio nå! Du har selvfølgelig mulighet for å prøve ut disse tipsene i TippeStudio. Klikk her for å opprette gratis tippekonto! Nyttige lenker. Spillevett.no; Om TippeStudio; Ofte stilte spørsmål Ølsalg lørdag: Lørdag stenger ølsalget 18:00. Det åpner 08:00 lørdag morgen. Ølsalg dagen før helligdag: Ølsalget dagen før helligdag stenger 18:00 og åpner 08:00 på morgenen. Unntaket er Kristi Himmelfartsdag - da er ølsalget stengt. Ølsalg i julen: På Julaften er ølsalget åpent fra 08:00 - 18:00

Lørdag morgen var smittetallet 60, men lørdag kveld har det økt med ytterligere 9 tilfeller. Smittetallet har gjort et byks i ettermiddag fra 60 klokken 12:00 til 69 nå klokken 18:00, opplyser kommunen på sine sider lørdag kveld. Kristiansand kommune melder om ni nye smittetilfeller, og 30 nye i karantene på sine sider lørdag Minst ni europeiske land med ny smitterekord lørdag. En rekke europeiske land melder nå om verre smitte enn i mars og april. Bølge nummer to er ennå ikke under kontroll Lørdag kan det bli hotellstreik. Fellesforbundet har varslet plassfratredelse for nesten 800 hotellansatte fra lørdag. Frist for å komme til enighet i meklingen er midnatt fredag. Radisson Blu-hotellet i Tromsø er et av stedene det er varslet plassfratredelse dersom partene i meklingen ikke kommer til enighet lørdag 12. september 2020 Selger ferdigmat for 15 millioner To søstre ville lage hjemmelaget ferdigmat til resten av Norge. Nå har de bikket 15 millioner i omsetning med to ansatte. Agenda Annonsørinnhold. lørdag 5. september 2020 - Å vente på menyen og regningen er jo helt meningsløst Lørdag, søndag og helligdager (med unntak av 17. mai) kan du med hvilken som helst billett i kategori voksen, honnør og student ha med inntil fire barn gratis på reise med buss eller trikk i én sone. Kommer du langveisfra kan vi anbefale toget. Her kan du planlegge togreisen din

Det er mulig å bestille tilleggstjenesten «utkjøring lørdag» av Bedriftspakke Ekspress Over Natten. Tilleggstjenesten er tilgjengelig for de fleste postnumrene. Det er allikevel noen postnumre vi ikke dekker og noen strekninger vi ikke klarer å få pakken frem fra f. redag til lørdag. I linken til excel-filen under kan du sjekke følgende Covid-19 og Stirsdag. Oslo kommune har kommet med noeng anske heftige innstramminger på sosiale arrangementer. Vi har derfor bestemt oss for å droppe Stirsdag inntil videre Det er den danske storavisen BT.dk som slår dette stort opp i en sak lørdag kveld. William Kvist var i en årrekke kaptein og hærfører i Solbakkens FC København-lag før han la skoene på.

Tipping Norsk Tippin

 1. Lørdag kveld forlater en smilende Donald Trump golfbanen i Sterling i delstaten Virginia. Dette skjer bare timer etter at Joe Biden har blitt erklært vinner av det amerikanske presidentvalget
 2. ister. Utenriks
 3. - Lørdag er det ti dager siden diagnosen, og basert på diagnoseringen vi har gjort, forventer jeg at presidenten trygt kan vende tilbake til offentlige oppgaver igjen da, sier Trumps lege Sean Conley. Conley sier videre at Trumps helsetilstand har vært stabil etter at ble utskrevet fra sykehus.
 4. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube
 5. Valgmyndighetene i Clark fylke i Nevada har ennå 63.000 stemmesedler å telle. De håper å være ferdig lørdag eller søndag
 6. arer som er åpne for alle. Se
 7. st ni ganger og spurte mer eller

TV-guide fra VG - dette går på TV Lør 14

Laster resultater... / (oppdater siden...) © Copyright 2018, AndRo Data AS - All Rights Reserved Busstreiken trappes opp førstkommende lørdag. Alle bussjåfører i Vestland, Trøndelag, Rogaland og Finnmark vil bli tatt ut i streik 434 arbeidstakere kan bli tatt ut i streik fra lørdag dersom ikke meklingen mellom Fellesforbundet og NHO Luftfart fører fram Denne gjengen jazzer lørdag Kirsti Huke og intet mindre enn 19 musikere fra Trøndelag Big Band avslutter sin miniturne på Sunndalsøra lørdag ettermiddag. Kirsti Huke har meg seg Trøndelag Big Band til Sunndal kulturhus lørdag ettermiddag

Hver dag fra og med mandag 19. oktober til og med lørdag den 24. oktober vises en livesending fra Hamar på Norsk Tippings egen Facebook-side kl. 19.00 (kl. 12.00 lørdag). For å være med i denne konkurransen må du både ha en gyldig Lotto-kupong (det vil si at du må ha spilt Lotto til Lotto-trekningen lørdag 24. oktober), og du må registrere deg på denne registreringssiden Det går en grense for persondyrkelsen i Vladimir Putins Russland. Presidenten selv vil ikke ha sitt bilde på kirkeveggen, ved siden av helgenene Påmelding Løperlegendene Arne og Knut Kvalheim blir 75 og 70 år, og vi feirer med mosjons- og eliteløp på friidrettens storstue. 5 km på bane Kvalheimmila arrangeres på Bislett stadion, og gir deg en saftig mulighet for personlig rekord på 5 km 10 km på bane På Bislett stadion unngår du bakker og brå svinger

Lørdag 1800: Dplay: Mjøndalen-Aalesund: Lørdag 1800: Dplay: Sandefjord-Rosenborg: Lørdag 1800: Dplay: Tekst: Christer Madsen Publisert: 08.10.2020 Endret: 08.10.2020 Mer om dette temaet. Eliteserien; Annonse: Til toppen. Noe du ikke finner eller trenger bistand til? Send oss en melding så skal vi prøve å hjelpe deg Dagens Horoskop: Lørdag 3. Oktober. Slik blir din lørdag. Av Felicia Bauren Væren 21/3-19/4. Lørdagen handler om å henge med venner og nyte livet. Du har en del ting å gjøre, men de ignorerer du til fordel for ting du vil gjøre. Kvelden kan by.

Feast in The Viking Hall - VestfoldmuseeneMusicotherapia: The Moody Blues - Long Distance Voyager (1981)Nøgen kvinde kostume L/XL, kun 245,- hos Billig-Billy

Dato: lørdag 17. oktober kl 11-16 Dato: søndag 18. oktober kl 11-15 Arrangør: Huseby skoles musikkorps Nettside: Les mer her - Ekstern lenke Takk for sist! Kan dere vennligst ta inn følgende informasjon: Huseby skoles musikkorps arrangerer loppemarked på Huseby skole lørdag 17. oktober kl 11-16 og søndag 18. oktober kl 11-15 Lørdag 10. oktober Program: Yoga for alle: Grimstad Yoga kl. 10:00-11:15.Gratis time. Hele uken arrangeres: Litterær utstilling: Grimstad bibliotek Mangfoldsuke: SiA barnehage Mangfoldsmåned: Hausland barnehage Temauke likestilling, inkludering og mangfold: Kvalifiseringstjeneste Det spilles to kamper i 1.divisjon (menn) lørdag ettermiddag. I Oslo møtes Oslo-Studentenes IK og Charlottenlund i Domus Athletica kl 15:15 mens Falk Horten tar imot Kristiansand Topphåndball i Lystlunden Arena kl 16:0 Lørdag kl. 12.00 åpner de dørene, da med både fiskesuppe og brennsnut på menyen.-Nå gleder vi oss. Vi håper folk har forståelse for at vi åpner i det som best kan betegnes som ei merkelig tid, så alle må ha tålmodighet og være flinke å holde avstand, så skal dette gå helt fint sier hun Urix på lørdag har møtt mannen som har klart å kjøpe fri 40 jenter og kvinner fra fangenskap hos IS I dag er det 25 år siden flyet med presidentene i Rwanda og Burundi ble skutt ned, - i morgen er det 25 år siden folkemordet startet Vi får besøk av Benedicte Giæver som tok stor risiko ved å skjule tutisier da folkemordet startet

Tok tok fyllekjørere på Otrøya natt til lørdag - rbnett

Estate lørdag oppsummerer ukens viktigste nyheter, i god tid før lørdagsfrokosten. Redaksjonen plukker ut ukens viktigste og mest leste saker i et eget nyhetsbrev som når 14.000 adresserte mottagere. Få en rask og enkel oppdatering over ukens begivenheter fra eiendomsbransjen med Estate lørdag Hendelsen lørdag morgen er ikke den første ved marinaen i Randesund. I slutten av juli ble en 30 fots Barracuda tatt av tyver ved samme marina, men kom senere til rette etter tips fra oppmerksomme vitner Du har en koselig lørdag å se frem til, selv om den ikke blir like livlig som du kunne ønske. Trøttheten fra fredagen finnes fremdeles igjen i kroppen din og det gjør at du ikke helt orker å finne på så mye. Husk at det er viktig å hvile seg litt også. Løven 23/7-22/8. Det blir en bra lørdag, spesielt for sent fødte Løver Donald Trump er nå på militærsykehuset Walter Reed etter å ha testet positivt for coronaviruset Lørdag 12.00-22.00 - Søndag 12.00-20.00 Vest- Agder Aust- Agder Vi har Rikstoto Live som sendes i eget rom i alle våre lokaler ÅPNINGSTIDER Mandag til fredag 10.00-22.00 Lørdag 12.00-22.00 - Søndag 12.00-20.00 Vest- Agder Aust- Agder Daglig leder Rikki Aanonsen - mobil 930 00 696 PRODUSENT AV CONTAINERE TIL ALLE FORMÅL. PRODUSENT AV.

Hus i skogen: Skyvedør inspirasjon

TV-trekning for Lotto Norsk Tippin

Presidentkandidat Joe Biden varsler fredag at han vil tale til nasjonen i løpet av såkalt «prime time» i USA, noe som betyr at han trolig vil tale mellom klokken 02.00 og 05.00 natt til lørdag norsk tid. Det melder flere amerikanske medier I november kan du besøke fotoutstillingen Klimaendringenes ansikter på LY på Grünereløkka. Gjennom foto og film får du møte mennesker som står i klimaendringenes frontlinje på Bangladeshs østkyst. Sykloner, flom og stigende havnivå sluker hjemmene og levebrødet til millioner av mennesker.... Dette arrangementet skjer lørdag 7. november 202 Direktedekning av Tottenham Hotspur mot Arsenal lørdag, desember 5, 2020 på MSN Spor Lørdag 12.00-22.00 - Søndag 12.00-20.00 Vest- Agder Aust- Agder ANTALL PREMIER I løp med førstepremie på kr 15.000 eller mindre kjøres det med følgende antall premier; • 8 eller færre startende: 5 premier • 9-11 startende: 6 premier • 12-13 startende: 7 premier • 14-15 startende: 8 premie

Lover heftig nordlysSYKLE NORGE PÅ LANGS: Lindesnes - Nordkapp

Her finner du kinoprogrammet for Oslo, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye me Bestill billige flybilletter fra Oslo-Gardermoen (OSL) til Malaga (AGP). Finn våre beste priser i lavpriskalenderen og bestill idag

 • Mazda rx.
 • Udo lindenberg cello chords.
 • Prince mild pris.
 • Free crack game.
 • Sony xperia z1 kontakte exportieren auf pc.
 • Total 2016.
 • Demain tout commence english subtitles.
 • Hvor mange nipler har en hund.
 • Alle unter einem dach dvd deutschland.
 • Netto spiritus.
 • Paritet markedsføring.
 • Barnelege levanger sykehus.
 • Voksne kjærester.
 • Whose line is it anyway new season.
 • Uit@.
 • Mandelkonfektkake med sjokoladekrem oppskrift.
 • Kloroplast oppbygging.
 • Mariella hahn.
 • Peter cetera songs.
 • Robin hood history.
 • Grasrotandelen 2018.
 • Cocio produkter.
 • The best free pc game.
 • Sölden skipass auswertung.
 • Elektrostatisk høyttaler.
 • Beryllium atom.
 • Valldal rafting.
 • Bluefish angeln.
 • Hva er pavedømme.
 • Mekonomen helgelandsmoen.
 • My little pony prinzessin twilight sparkle.
 • Car parts norge.
 • Mormonen austritt.
 • Lara lieto wikipedia.
 • Uni heidelberg nc werte.
 • Trav tips.
 • Stokkan ungdomsskole ansatte.
 • Betonmast østfold.
 • Årslønn taxisjåfør.
 • Krem mot strekkmerker.
 • Rocker singles.